Een nieuwe badkamer en sanitair van installateur Kupers uit 's Heerenberg

Sanitair (levensloopbestendig wonen)

Badkamer en toilet verbouwen? Sanitair van Loodgieter Kupers

Loodgieter Kupers uit Montferland is naast cv-installaties gespecialiseerd in sanitair en het verbouwen van uw badkamer of toilet. Wij houden rekening met al uw wensen en toveren uw badkamer om tot een mooi geheel waar u vaak en lang van zal genieten. Wij verzorgen onze loodgietersdiensten in regio 's-Heerenberg.

Levensloopbestendig sanitair

Wanneer u uw huis levensloopbestendig wilt maken om er nog langer van te kunnen genieten, dan kunnen wij u hierin adviseren. Wij passen het sanitair aan en plaatsen handgrepen, een verhoogd toilet en een antislip vloer. Voor gemeentes en woningcorporaties voeren wij ook loodgieterswerkzaamheden uit.

Timmerman en tegelzetter

We werken slechts met A-merken en verzorgen al het werk, van vloer tot plafond, van tegels tot sanitair. Onze timmerman en tegelzetter zorgt voor een complete oplevering en bouwt zelfs een koof om uw afvoerkanaal wanneer u dat wenst.

Als u nieuw sanitair overweegt, dan komen wij bij u langs om al uw wensen door te spreken. We meten uw badkamer en toilet op om zo een vrijblijvende offerte te verzorgen. Uw keuze uit sanitair kunt u maken uit onze brochures, of bij showrooms in de omgeving, waar u op afspraak terecht kunt.

Wilt u meer weten over loodgieterswerk, sanitair en het levensloopbestendig maken van uw woning, neem dan contact met ons op, of bel: (0314) 661 549.