Diensten

Loodgieter en installateur voor regio 's-Heerenberg

Loodgieter Kupers verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk en installatietechniek in de gemeente Montferland. Van cv-ketel, verwarming en sanitair, tot riool, dakbedekking, en gas-en waterleiding. Desgewenst doen wij dat op een duurzame wijze.

Cv-ketel en verwarming

Wij zijn als installateur gespecialiseerd in cv-installaties en houden rekening met uw wensen. Daar horen energiezuinige installaties bij, indien gewenst met warmtepompen en zonneboilers om op lange termijn kosten te besparen en het milieu te sparen. Lees meer over cv-ketel en verwarming.

Service & onderhoud

Wij staan 24 per dag, 7 dagen in de week klaar om eventuele storingen voor u te verhelpen. Wij hebben daarnaast 2 verschillende abonnementen. Het onderhoudsabonnement en het onderhoudstoringsabonnement. Lees meer over Service & onderhoud.

(levensloopbestendig) Sanitair

Ook voor sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verbouwen uw badkamer of toilet naar uw wensen en maken het desgewenst levensloopbestendig, zodat u nog lang van uw woning kunt genieten. Lees meer over badkamer, toilet en sanitair.

Loodgieter

Naast het installatiewerk, verzorgen wij het traditionele loodgieterswerk. Wij verhelpen verstoppingen in het riool en vernieuwen het riool, wanneer dat verouderd is. Daarnaast verzorgen we dakwerkzaamheden, inclusief zinkwerk. Ook voor water- en gaswerk kunt u bij ons terecht. Lees meer over Loodgieter.

Duurzaamheid

Wij zijn goed geïnformeerd op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Met deze kennis kunnen wij u uitstekend informeren wanneer u energie wilt besparen en om het milieu geeft. Lees meer over duurzaamheid.