Een nieuwe badkamer en sanitair van installateur Kupers uit 's Heerenberg

Sanitair (levensloopbestendig wonen)

Badkamer en toilet verbouwen? Sanitair van Loodgieter Kupers

Loodgieter Kupers uit Montferland is naast cv-installaties gespecialiseerd in sanitair en het verbouwen van uw badkamer of toilet. Wij houden rekening met al uw wensen en toveren uw badkamer om tot een mooi geheel waar u vaak en lang van zal genieten. Wij verzorgen onze loodgietersdiensten in werkgebied 's-Heerenberg, Doetinchem en Ulft.

Levensloopbestendig sanitair

Wanneer u uw huis levensloopbestendig wilt maken om er nog langer van te kunnen genieten, dan kunnen wij u hierin adviseren. Wij passen het sanitair aan en plaatsen handgrepen, een verhoogd toilet en een antislip vloer. Voor gemeentes en woningcorporaties voeren wij ook loodgieterswerkzaamheden uit. We werken slechts met A-merken en verzorgen al het werk, van vloer tot plafond, van tegels tot sanitair. Onze geschoolde loodgieters staan voor u klaar.

Als u nieuw sanitair overweegt, dan komen wij bij u langs om al uw wensen door te spreken. We meten uw badkamer en toilet op om zo een vrijblijvende offerte te verzorgen. Uw keuze uit sanitair kunt u maken uit onze brochures, of bij showrooms in de omgeving, waar u op afspraak terecht kunt.

Wilt u meer weten over loodgieterswerk, sanitair en het levensloopbestendig maken van uw woning, neem dan contact met ons op, of bel: (0314) 661 549.

 

Zonnepanelen Doetinchem | Loodgieter omgeving Doetinchem | Verstopte dakgoten Doetinchem